Şehit Fatih Saylak İlkokulu

Belgegeçer : 0 344 253 22 48
WEB https://fatihsaylakio.meb.k12.tr
Adres : Kale Mahallesi, Kepir Caddesi, No 1 Onikişubat, Kahramanmaraş
VİZYON : Ulusal ve evrensel değerleri özümseyip onlara katkı sağlayan, değişimin mümkün olduğuna inanıp ona açık olan, başarısızlığın başarıya dönüştürülebileceğine inanan, farklı düşünebilen ve farklı düşüncelere hoşgörüyle bakan, kendisi ve çevresiyle barışık, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
MİSYON : Olumlu düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedefleyen, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilen, Atatürk ilkelerine bağlı laikliği ve demokrasiyi benimseyen, çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08.30-13.50
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Karşılıklı olarak her 10 dk bir dolmuş bulma imkânı vardır. Ayrıca kasabadan sonraki köylerin dolmuşlarının da kasabadan geçmesi ulaşım sorununu tamamen sona erdirmiştir. Sabah beşte başlayan seferler akşam 22.30 kadar devam etmektedir
Yerleşim Yeri : Kasaba
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kahramanmaraş İl Merkezine 35 KM Mesafede.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :